Hlavní obsah

Missky si mezi beduíny manžela nevybraly

Novinky, Jakub Kynčl (Šarm aš-Šajch)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ŠARM AŠ-ŠAJCH

I přes vysoké nabídky mnoha Egypťanů zatím žádná z dívek neslyšela na to, že by se za desítky velbloudů a několik oslů nádavkem, přestěhovala do severoafrické země. V posledních třech dnech dívky navštívily obrovskou diskotéku Pacha v Naama Bay, vyjely lodí za potápěním a v neděli podnikly celodenní výlet na jeep safari za beduíny.

Článek

Čtvrteční večer si nejdříve dívky užily pravou arabskou atmosféru, když si hodinu poseděly v sheesha baru v Naama Bay a okusily chuť místní vodní dýmky. Poté se přemístily do VIP sekce obrovského klubu Pacha, kde křepčily až do nočních hodin. Není tak divu, že se některým z nich jen těžko ráno vstávalo, když byl na desátou hodinu naplánován odjezd na nedalekou písečnou pláž, kde se pořádají populární Full Moon Party.

V pátek večer už pak většina nabírala síly na sobotní celodenní výlet lodí, během kterého si některé dívky poprvé v životě vyzkoušely potápění se vzduchovou bombou.

Egyptský Šarm aš-Šajch, kam vzala finalistky na dovolenou cestovní kancelář Blue Style, je na potápění ideální destinací díky krásným korálovým útesům, které poskytují pocit bezpečí desítkám druhů nejrůznějších ryb. Potápěči si ovšem musí dávat pozor, některé z nich mohou být i jedovaté.

V džípu a na velbloudech

"Z počátku jsem se trochu bála, ale po chvíli už to bylo super, je to určitě jeden z největších zážitků, které si odsud odvezu,“ řekla Novinkám I. vicemiss ČR Zuzana Putnářová, která se stejně jako několik dalších dívek potápěla poprvé v životě. V neděli si pak dívky dosyta užily pouštního prostředí, když se nejdříve vydaly do dun džípy a poté si vyzkoušely jízdu na korábech pouště.

"Chvílemi jsem sice litovala, že jsem snídala, ale nakonec jsem to zvládla bez potíží,“ řekla pro Novinky jedna z finalistek Zuzana Kantová. Miss Bohemia Kateřina Šonková jen přikyvovala: "Dalo se to zvládnout, jsem ráda, že jsem si to zkusila, na velbloudu jsem jela poprvé v životě.“

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám