Hlavní obsah

Nicole Kidmanová porodila dceru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hollywoodské herečce Nicole Kidmanové se v pondělí ráno narodila dcera Sunday Rose, jejímž otcem je muzikant Keith Urban. Své první dítě porodila jednačtyřicetiletá Australanka v americké metropoli country Nashvillu a matka i dcera jsou podle prohlášení Urbanova mluvčího v pořádku.

Článek

Holčika, jejíž celé jméno zní Sunday Rose Kidmanová-Urbanová, vážila 3,04 kilogramu a porodu byl přítomen i hereččin manžel.

Své těhotenství oznámila Kidmanová médiím v lednu. Z předchozího manželství s Tomem Cruisem má dvě adoptivní děti - patnáctiletou Isabellu a třináctiletého Connora.

Kidmanová se za Urbana provdala v červnu 2006 při romantickém svatebním obřadu, který se konal za soumraku v kapli v gotickém stylu na vrcholku kopce u pláže na předměstí Sydney.

Kidmanová získala Oscara za roli ve filmu Hodiny, v němž ztvárnila anglickou spisovatelku Virginii Woolfovou. Urban, nositel amerického hudebního ocenění Grammy, je v USA jednou z nejzářivějších hvězd country hudby.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám