Hlavní obsah

Kanadská zpěvačka Céline Dion přiletěla do Prahy na poslední chvíli

Právo, bož

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Světové turné proměnila Céline Dion (40) v dostihy. Do Prahy přiletěla jen tři hodiny před zahájením vystoupení. Přesně v 16.50 přistál na pražském Ruzyňském letišti speciál.

Článek

Její velkolepá show k nejnovějšímu albu Taking Chances odstartuje ve 20.00 a jako předskokanka ji uvede zpěvačka a kytaristka Lenka Filipová.

Jedna z mála světových hvězd populární hudby, která se může pochlubit i Oscarem za soundtrack k velkofilmu Titanic, nechala na rozdíl od řady kolegů hvězdné manýry doma. Jako dáma na úrovni rozdávala úsměvy na všechny strany, byla příjemná a vstřícná.

Ubytování údajně nemá Céline v Praze zajištěno a hned po vystoupení odcestuje. V sobotu ji čeká koncert v polském Krakově, příští úterý ji přivítají fanoušci v rakouské metropoli Vídni.

Po koncertě v Monte Carlu šňůru 12. července přeruší a na pódia se vrátí po měsíční dovolené 12. srpna v americkém Bostonu. Turné zakončí až 30. ledna 2009 v americkém Fort Lauderdale.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám