Hlavní obsah

Obchod nabídl ženě zabití ještěrky, kterou našla v banánech

Novinky, jky, Novinky, Metro.co.uk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

COLCHESTER

Sharon Bellová z britského hrabství Colchester skoro omdlela, když otevřela tašku, do které dala banány a vyskočila na ni ještěrka. Žena propadla panice a začala křičet v šoku na celý byt. Když pak zavolala do tamějšího obchodu, kde banány koupila, zaměstnanec supermarketu se jí zeptal, zda po nich chce, aby přijeli ještěrku zabít.

Foto: Profimedia.cz

Žena se ještěrky lekla, zabít ji ale nenechala. Ilustrační foto.

Článek

Třiačtyřicetiletá Sharon Bellová byla po nálezu malé ještěrky ještě dlouho zcela mimo. "Řvala jsem opravdu hlasitě, totálně jsem vyšilovala. Děti si nejdřív myslely, že jsem dostala slabý infarkt," uvedla matka dvou dětí.

"Okamžitě jsem vymrštila ruku pryč od tašky a ještěrka do ní vběhla zpět. Zavolala jsem souseda, jestli by mi ji pomohl chytit, což se nakonec povedlo," dodala Bellová.

Ještěrka byla nakonec navzdory dlouhé cestě naživu a ve slušném stavu. Má se za to, že za sebou měla cestu z Kostariky do chladného Colchesteru. Čtrnáctiletá dcerka paní Bellové Iona a desetiletý Samuel prosili, zda by si nemohli ještěrku, které dali přezdívku Ned, nechat. Matka ale měla za to, že by to bylo kruté.

Obchod: Máme ji přijet zabít?

"Zavolala jsem na centrálu Tesca a tam mi pouze řekli, že jestli chci, tak ji zabijou místo mě. Já bych ji ale nenechala zabít ani omylem, nejsem tak krutá. Zkusila jsem i zavolat do zoo, ale tam si ji nevezmou, jelikož je pravděpodobně ze zahraničí a neprošla karanténou. Tak nevím," řekla smutně Britka.

Mluvčí Tesca se nakonec ženě omluvil a konstatoval, že i přes všechny prohlídky během cesty bohužel není možné zcela vyloučit, že bude zásilka obsahovat i některá místní zvířata.

Reklama

Výběr článků

Načítám