Hlavní obsah

Žena vyhrála vlastní pohřeb

Novinky, skynews

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TEXAS

Žena v Texasu vyhrála svůj vlastní pohřeb i místo na hřbitově dle vlastního výběru. Tuto netradiční cenu získala při návštěvě baseballového zápasu. Sponzorem týmu je totiž místní pohřební ústav.

Článek

Šedesátiletá Američanka Elaine Fulps byla velmi příjemně překvapena, když se dozvěděla, že zvítězila v soutěži pořádané pro návštěvníky bassebalového zápasu v jedné z nižších regionálních soutěží.

Nic na tom nezměnil ani fakt, že výhra, částka kolem 150 000 korun, musí být striktně použita na pohřeb a pronájem vhodného místa na některém z hřbitovů.

Žena trpí různými zdravotními problémy a v poslední době musela podstoupit i několik nepříjemných operací, kvůli nimž se jí špatně mluví a navíc musí nosit na krku speciální zpevňující límec. Přesto bere svou výhru jako důkaz boží milosti.

Fulpsová se také přiznala, že si místo svého posledního odpočinku vybere nejspíše pod nějakým pěkným vzrostlým strome kdesi v Texasu. "Hlavně aby to byl hřbitov, na který nemůžou zvířata, nechci aby mě zalévaly," prohlásila rezolutně vítězka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám