Hlavní obsah

Pražskou módní party navštíví i Alena Šeredová

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Ve čtvrtek 5. června, proběhne na pražské Občanské plovárně Fashion TV Party. Zajímavý koncept večírku nabídne DJe a pestrý doprovodný program, aby si návštěvníci party museli lámat hlavu, čemu dát přednost. Večer zpestří přehlídky zvučných módních značek, krásné modelky či pěnová party. Speciálním hostem bude Alena Šeredová.

Článek

Fashion TV party, která začne již ve 20 hodin, nabídne dvě stage, open air stage a in-house scénu. Úvod obstará americká zpěvačka a pianistka Kelly Snyder, která vystoupí na pontonu na hladině Vltavy. Hlavní hvězdou večera bude DJ Pierre Ravan, který již řadu let totiž vystupuje na přehlídkách takových módních značek jako Dolce & Gabanna, Roberto Cavalli či Jean Paul Gaultier.

Pro přehlídku prádla Champs-Elysées v rámci FTV Party byl speciálně připraven výběr z posledních kolekcí takových jmen jako Christian Lacroix, John Galliano a Kenzo, které předvedou například Lucie Hadašová, Renata Langmannová, Lilian Sarah Fischerová a také playmate Dominika Mesárošová.

Moderování se ujmou Vašut a Kobzanová

Speciálním hostem bude česká modelka žijící v Itálii Alena Šeredová, kromě modelek nebudou chybět ani další známé tváře. Večer budou dvojjazyčně moderovat Diana Kobzanová a Marek Vašut. Přítomné dámy, ale i pánové mohou využít workshopů hairstylingu Petry Měchurové.

Prostory pražské Občanské plovárny události dodají originální punc díky svému designu a rozlehlé terase na břehu Vltavy s krásným výhledem přes řeku na Staré Město. Akce je přístupná veřejnosti, lístky jsou v předprodeji v klasických sítích.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám