Hlavní obsah

Rus ukradl autobus, aby zastavil svatbu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

VOLOGDA

Čtyřiadvacetiletý Vladimir Kirov unesl ve městě Vologda v severozápadním Rusku autobus a dal se pronásledovat po městě policií, jen proto, aby bývalou přítelkyni u oltáře přesvědčil, že si muže, který ho v jejím srdci vystřídal, nemá brát.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

S revolverem v ruce donutil řidiče a cestující, aby vystoupili z autobusu, pak si sám sedl za volant a co nejrychleji uháněl na opačnou stranu města.

Vyděšení cestující však přivolali policii. Výsledkem byla více než třicetikilometrová honička mezi autobusem a policejními vozy.

Nakonec se strážcům pořádku podařilo vášnivého mladíka dohonit a zastavit jen pár metrů od místa, kde se svatba konala. Kirova na místě zatkli a obvinili z ozbrojené krádeže a ohrožení veřejnosti.

"Nemohl přenést přes srdce, že ho přítelkyně pustila k vodě a chtěl jí zabránit, aby si vzala někoho jiného," vysvětlil podle agentury Ananova policejní mluvčí motiv lupiče autobusu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám