Hlavní obsah

VIDEOANKETA: Odhalená těla v rozpálených ulicích si pochvalovali muži i ženy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Češi si umí užít teplých dnů i v rozpálených ulicích měst. Vyplývá to z naší čtvrteční bleskové ankety. Možná právě proto, že slunné počasí u nás není samozřejmostí, si většina oslovených žen i mužů pochvalovala odhalená těla v ulicích. Neměli na to ale moc času, už odpoledne se totiž zatáhlo a spustil se déšť.

Článek

Oslovení muži a chlapci neskrývají nadšení nad tím, když na ulici potkají jen spoře oblečenou dívku, jejíž tělo díky teplu pokrývají jen lehké látky a většina partií je odhalena.

"Krásné je to, krásné. Nám se to líbí," zněla většina odpovědí. Někteří se na to prý těšili již od zimy.

Jinak to však nebylo ani u oslovených dívek. "Samozřejmě se mi líbí, když se kluci odhalují. Kluci jsou hezcí, takže se mi to líbí," bez ostychu přiznala jedna přitažlivá blondýnka.

V pozdějších odpoledních hodinách se nad naše území přenesla kupovitá oblačnost, začal foukat silný vítr a spustil se liják. Potěšení z odhalených chodkyň a chodců bylo tedy během několika minut pryč. Meteorologové očekávají ochlazení během víkendu i příštího týdne. Na horách se dokonce očekává sněžení. Vyjasňovat a oteplovat se má až v závěru příštího týdne.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám