Hlavní obsah

Žárlivý Brit nabídl manželku na prodej v internetové dražbě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Othello by se asi divil, jaké metody používají novodobí žárliví manželé. Čtyřiačtyřicetiletého Paula Osborna natolik rozčílil románek jeho o rok mladší manželky Sharon s kolegou z práce, že ji nejprve vyhodil z domu a pak ji ještě nabídl na prodej na internetovém dražebním serveru eBay.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

"Prodám: Podvodnici, lhářku, záletnou poběhlickou manželku. Nejvyšší nabídce," napsal Osborn na dražební server eBay, který okamžitě zaplavila řada dotazů od uživatelů přeposílajících si link po celém světě.

Dopravní revizor Paul se prý letos v březnu doslechl, že ho manželka, s níž je ženatý 24 let, podvádí se svým kolegou v práci. "Začal jsem jí prohlížet e-maily a zjistil jsem, že ty pomluvy byly pravdivé," řekl britskému listu The Sun.

"Vedla s tím chlapem sexuální řeči a plánovala s ním budoucí život. Byl jsem naprosto zničený. Sbalil jsem jí věci a nechal je na chodníku před domem."

Před třemi týdny ho Sharon uprosila, aby ji vzal zpátky domů. Paul to udělal, ale o dva týdny později se prý znovu přesvědčil, že ho podvádí. "V návalu vzteku jsem dal ten inzerát na eBay. Později jsem ho stáhnul, protože mi došlo, že to není správné. Ale měl jsem opravdu hrozný vztek."

Sharon ale mezitím podala trestní oznámení a policie začala případ vyšetřovat.

Reklama

Související témata:

Související články

Za přílišnou žárlivost dostal jedenáct let

S jedenácti lety vězení ve věznici s ostrahou ve čtvrtek odešel od Krajského soudu v Brně Josef Halíček z Kyjova. Byl shledán vinným z pokusu o vraždu, v dubnu...

Výběr článků

Načítám