Hlavní obsah

Missky válčily se samopaly v ruce

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Na vlastní nebezpečí – asi takto by se dalo označit pondělní odpoledne, kdy si Miss ČR 2008 Zuzana Jandová společně s Veronikou Pompeovou (vicemiss ČR 2007) a dalšími známými osobnostmi měli možnost vyzkoušet adrenalinovou paintballovou zábavu. A bylo se na co dívat.

Článek

Miss ČR 2008 Zuzana Jandová se nakonec neodhodlala ke hře samotné a zůstala jen jako pozorovatel, zato však loňská II. vicemiss, odvážná Veronika Pompeová, se s plným nasazením pustila do bitvy o žlutý prapor.

Dívky si v průběhu hry vyzkoušely nejen postřeh, rychlost reakcí a týmovou spolupráci, ale Veronika prokázala zejména svého bojovného ducha.

Veronice Pompeové padné bojová kombinéza jako ulitá. Foto: APK./2

Celá akce proběhla v prostorách v Jungmannově ulici. Nadšení příznivci této zábavy se již brzy mohou těšit na profesionály a slavná jména sportovního paintballu, neboť česká metropole již tento víkend hostí pražské kolo ligy European Central Series (ECS).

Reklama

Související témata:

Související články

Bydlení pro novou Miss ČR

Jako každý rok i letos získaly vítězky Miss České republiky roční pronájem zařízeného bytu v Praze. Slavnostní předání nové miss Zuzaně Jandové proběhlo...

Výběr článků

Načítám