Hlavní obsah

Madonna ukáže v New Yorku prsa, Američané protestují

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Madonna vystoupí 30. dubna v New Yorku se svým novým singlem 4 Minutes. A podle svých spolupracovníků si zahraje na Janet Jacksonovou. Vystoupí totiž s Justinem Timberlakem jako sestra Michaela Jacksona před čtyřmi lety během zápasu amerického fotbalu Super Bowl. Tehdy totiž Janet odhalila své prso, z čehož se stal v USA skandál a téma na dlouhé měsíce debat.

Článek

Popová královna chce na koncertu v největší metropoli Států provést něco podobného. Devětačtyřicetiletá zpěvačka vystoupí s Timberlakem v New Yorku ve středu 30. dubna.

„V show je tanec, během něhož jí Justin strhne korzet. Bude mít na sobě sice nepatrnou vestičku, ale objeví se jako nahá,“ tvrdil zdroj britskému listu Sunday Mirror. To se ovšem vůbec nelíbí Američanům, které nahota pobuřuje daleko více než krev a násilí. Všichni mají totiž ještě v živé paměti kauzu Janet Jacksonové.

Podobně Justin Timberlake 1. února 2004 strhl top černošské zpěvačce. Jenže přitom odstranil i část kostýmu, která kryla její pravou bradavku. Incident dal vzniknout dokonce novému anglickému idiomu „wardrobe malfunction“ neboli selhání šatníku.

Skandální scéna během přestávky zápasu pak byla označována jako Nipplegate – kauza bradavka – odvozenina od největší americké kauzy Watergate.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám