Hlavní obsah

Pete Doherty skončil na čtrnáct týdnů za mřížemi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britský zpěvák Pete Doherty byl ve středu poslán do vězení. Za mřížemi zůstane čtrnáct týdnů. Soudce Davinder Lachar ho potrestal za opětovné užívání drog, čímž porušil podmínku, kterou mu soud udělil již dříve. Devětadvacetiletý expřítel modelky Kate Mossové také pravidelně ignoroval protidrogová sezení, která měl navštěvovat.

Článek

„Pan Doherty byl odsouzen k odnětí svobody kvůli neuposlechnutí zákazu a užívání několika různých drog,“ uvedl mluvčí londýnského soudu. Zpěvákův zástupce okamžitě reagoval prohlášením, že Dohertyho právník již připravuje proti rozsudku odvolání.

Lachar poslal Dohertyho za mříže dříve již jednou – nejen za užívání drog, ale také za pohrdání soudem. Čtrnáctitýdenní odnětí svobody zasáhne nejen zpěvákovo sólové vystoupení v londýnské Royal Albert Hall plánované na 26. dubna, ale také jeho účinkování na slavném festivalu v Glastonbury, který se koná od 27. do 29. června.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám