Hlavní obsah

Princ Harry zřejmě brzy požádá přítelkyni o ruku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Mladší syn britského korunního prince Charlese, Harry (23), se prý v nejbližší době chystá požádat o ruku svou přítelkyni, Chelsy Davyovou. S jejím tatínkem si prý už povolení k sňatku vyřídil. Nedávno se s rodiči své jihoafrické přítelkyně setkal v luxusním hotelu v Kapském městě.

Článek

"Šlo o hodně intenzivní rozhovor," říká člen princova doprovodu. "Bylo jasné, že s nimi probírá něco náramně důležitého. Harry je hodně tradičně založený a proto to chtěl udělat tak, jak se má, a napřed požádat o svolení otce." Zdá se ale, že multimilionář Charles Davy měl vůči princi jisté výhrady.

"Harry je skvělý mladý muž, ale občas věci nedotáhne do konce. Rodiče Chelsy vědí, že má jejich dceru rád, ale chtějí se ujistit, že mu to vydrží," dodal nejmenovaný zdroj.

Harry, který se minulý měsíc vrátil z desetitýdenního služebního pobytu v Afghánistánu, prý nyní začal Chelsy oslovovat "ženuško". Všichni kolem něj se shodují, že si během vojenské služby skutečně ujasnil, s kým chce strávit zbytek života.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám