Hlavní obsah

Kraus dorazil na ples s andělským doprovodem

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Premiéra prvního Plesu reklamy, která se konala v pátek 4. dubna na pražském Žofíně, skrývala pro hosty (a možná i pro účinkující) plno překvapení. Největším lákadlem večera byl moderátor Jan Kraus, který pojal stylově i příjezd na ples. Ani jednotlivé části programu rozhodně nenudily – na příští rok se proto již brzy začne chystat pokračování.

Článek

První Ples reklamy byl pojat jako pilotní prestižní společenská plesová událost, která odstartovala novou tradici pro top management českých a slovenských reklamních a mediálních agentur, jejich VIP klientelu, média a ostatní subjekty zabývající se tvorbou a realizací reklamy. Organizace této akce byla podmíněna zachováním klasického charakteru plesové zábavy a etikety.

Jan Kraus na ples dorazil v obležení andělů s černými brýlemi a zahájil tak skutečný rej elegance. Připraveny byly originální programové prvky, které zaujaly už svým názvem: Hollywoodské focení hvězd, plesové Uvolněte se prosím, kontroverzní tombola nebo živé natáčení plesových klipů.

Kromě Jana Krause se na plese objevili také tanečníci z televizní soutěže Bailando, Femme Fatale, Louis Armstrong revival, The Wings, David Kraus, orchestr Karla Vlacha, orchestr Josefa Hlavsy a sólisté z Karlínského divadla. Mezi hosty nechyběly například II. vicemiss České Miss 2006 Barbora Kolářová či módní návrhářka Liběna Rochová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám