Hlavní obsah

OBRAZEM: Devatenáctiletá Češka vypila půllitr piva za tři vteřiny

Právo, Novinky, jjí, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TÁBOR

S úsměvem ve tváři se ještě ne dvacetiletá Olga Čunátová pustila do vytvoření nového rekordu v rychlostním pití půllitru piva na čas a nečekaný výsledek na sebe nechal čekat. Studentka, která žije ve Skrýchově na Táborsku, dosáhla v Pelhřimově času 3,085 vteřiny.

Foto: Jiří Jíra, Právo

Devatenáctiletá Olga Čunátová se umí chopit půllitru.

Článek

Mladá dívka tak výrazně překonala téměř dva roky starý rekord 4,95 vteřiny, který držela Iva Čadílková.

Čtvrteční odpolední rekord zaznamenaný komisaři pelhřimovské agentury Dobrý den skončí v tuzemské databance rekordů a nejspíš bude usilovat také o zápis mezi světovými rekordy, neboť není známo, že by někdy žena vypila půl litru piva rychleji.

Ačkoliv je to úsměvné, Olga Čunátová momentálně drží rekord ve vypití půllitru piva i napříč pohlavími. Nejrychleji vypité pivo v mužském podání zabralo rekordmanovi 3,58 vteřiny. Ten samý čas ovšem drží Marian Staffa, v tomto čase ale nevypil půl litru piva, nýbrž tuplák.

"Evidovali jsme dokonce ještě rychlejší čas na tuplák, Slovák Juraj Čižmár ho vypil za 2,72 vteřiny. Bohužel už není mezi živými. Ale mezi Čechy je rekord stále 3,58 vteřiny. Snad nový ženský rekord na půllitr motivuje některé muže, aby ho co nejrychleji překonali," přál si v rozhovoru s Novinkami Luboš Rafaj z agantury Dobrý den.

foto: Právo/Jiří Jíra

foto: Právo/Jiří Jíra

foto: Právo/Jiří Jíra

Anketa

Anketa pro muže: Chtěli byste dívku, která dokáže vyexovat pivo?
Ano, určitě
28 %
Ne, jen to ne
15,5 %
Nevím, hodnotím dle jiných kritérií
56,5 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 11286 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám