Hlavní obsah

Zapletal prodal zbytek podílu v Miss ČR, dostal desítky miliónů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Miloslav Zapletal se definitivně "zbavil" své soutěže Miss ČR. Zbytek svého podílu doprodal za tučný obnos podnikateli Janu Moťovskému, který už dřív koupil sedmdesát procent Zapletalovy firmy.

Článek

"Smlouva mi neumožňuje mluvit o penězích. Můžu prozradit jen tolik, že mi pan Moťovský zaplatil desetimilióny,“ poodkryl Zapletal a dodal: "V nejlepším se má přestat a jsem přesvědčený, že dvacáté jubileum je k tomu tou nejlepší příležitostí.“

"S panem Zapletalem chci nadále spolupracovat, jen teď nedovedu říct, jak se spolu dohodneme,“ řekl Právu Moťovský, který si moc dobře uvědomuje, že bez Zapletala by klání Miss ČR nebylo takové, jaké bývalo. "Dvacet let to byla Zapletalova soutěž. Nedovedu si představit, že by se ze dne na den říkalo Moťovského Miss. Já sám neumím pořádně své příjmení vyslovit,“ žertoval pro Právo podnikatel.

Už teď je ale jasné, že pro blížící se finále jubilejního, dvacátého ročníku této nejprestižnější české soutěže krásy, které proběhne v sobotu 15. 3. v brněnském Bobycentru, ještě zůstává Zapletal prezidentem a předsedou odborné poroty.

A co bude Zapletal dělat dál? Jak Právu uvedl, rád by v roce 2009 pořádal v Česku nejprestižnější světovou soutěž Miss World.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám