Hlavní obsah

Petr Bende: Zpěváci v X Factoru jsou zatím strašní!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Stříbrný zpěvák ze soutěže Česko hledá SuperStar Petr Bende (30) nedá dopustit na pěvecké soutěže. Za svou účast v jedné z nejpopulárnější u nás se vůbec nestydí. Se zájmem proto sleduje i nejnovější amatérské pěvecké klání X Factor, nadšený z něj ale moc není.

Článek

"Soutěž mi hodně připomíná SuperStar, je ale o něco zajímavější tím, že se mohou hlásit i vokální skupiny, na které jsem se moc těšil. Bojím se ale, aby výběr zpěváků, kteří se objevují v počátečních dílech, diváky neodradil. Jsou dost strašní, já bych tam dal lepší. Naskýtá se ovšem otázka, jestli se tam přihlásili a jestli tam ještě vůbec jsou…," řekl.

Na druhou stranu Petr Bende přivítal, že v přihláškách nebylo omezeno věkové rozpětí uchazečů.

"Nezastávám názor, se kterým se často setkávám, že ti starší by už měli mít víc soudnosti a neztrapňovat se na veřejnosti. Myslím si totiž, že to platí pro všechny věkové kategorii stejně. Já jejich snahu nezavrhuju. Když si chtějí zazpívat, tak proti gustu žádný dišputát," konstatoval úspěšný zpěvák, který debutoval počátkem roku i na muzikálové scéně. Poté, co Pepa Vojtek prásknul dveřmi v divadle Kalich, vystřihl si Petr Bende místo něj roli Hamleta.

Chystá se na turné

"Muzikál mě vysloveně oslovil, netušil jsem, že mě to natolik pohltí," konstatoval rocker, který se až dosud o muzikály nijak zvlášť nezajímal. Hned ale dodal, že to ovšem nic nemění na skutečnosti, že teď chystá s kapelou jarní turné.

"Duben, květen, červen. V těch třech měsících máme nasmlouvaná vystoupení po klubech, společně s Markétou Poulíčkovou. A pak už bude léto a to se moc těším na festivaly, kde rád hraju," prozradil Bende své plány.

Reklama

Související témata:

Související články

Bende: Vzal jsem to jako hozenou rukavici

Petr Bende má v pondělí v pražském divadle Kalich premiéru jako muzikálový Hamlet. Ačkoliv do muzikálu nikdy nechtěl, tenhle je prý "hozená rukavice".

Výběr článků

Načítám