Hlavní obsah

Druhý ročník Absolut Elements je zaměřený na malířství a sochařství

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od 25. února do 21. března mají studenti vysokých škol v celé České republice možnost zasílat přihlášky do 2. ročníku soutěže Absolut Elements. Soutěž se snaží objevovat nové talenty a dát jim možnost získat nové příležitosti a prostor pro tvůrčí rozvoj.

Článek

Tématem letošního ročníku soutěže je „malířství, sochařství, plastika“. Studenti mají vytvořit dílo inspirované stylem Absolut, které najde dekorativní uplatnění v baru nebo restauraci. Přihlásit se je možné zde.

Přihlášení účastníci musejí do 14. dubna zaslat svůj návrh v podobě skici. Deset nejúspěšnějších postoupí do finále a získá finanční příspěvek na další tvorbu. O finalistech bude rozhodovat odborná porota.

Vernisáž nejlepších prací proběhne ke konci června v Praze. Zde obdrží navíc tři nejúspěšnější finalisté zvláštní cenu poroty. Na podzim pak uvidí oceněné práce vybrané bary a kluby po celé České republice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám