Hlavní obsah

Hiltonová se zhroutila. Na Oscary ji nepustí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Dědička Paris Hiltonová už se viděla na červeném koberci při osmdesátém udělování Oscarů. Jenže její poslední herecký výkon byl podle odborníků z americké Akademie filmového umění a věd tak hrozný, že ji na galavečer vůbec nepustí.

Článek

Mezi skutečnými talentovanými hvězdami totiž skandalistka nemá co pohledávat. Hiltonová si už prý na událost pořídila šaty za čtyři miliony dolarů.

Organizátoři si myslí, že sedmadvacetiletá dědička svým výkonem ve filmu The Hottie and The Nottie ničí dobré jméno kinematografii, s níž tento snímek nemá vůbec nic společného. V USA první týden po premiéře vydělal film pouze 26 tisíc dolarů, což je v přepočtu něco málo kolem 440 tisíc korun.

„Plakala, když se dozvěděla, že tam nesmí. Tak zoufale touží po tom, aby ji brali vážně jako herečku, a doufala, že by si tam byla schopná udělat známosti,“ přiznal zdroj blízký Hiltonové pro britský Daily Star.

Podle zdrojů si prý Paris na večírek koupila šaty za čtyři miliony dolarů, asi 70 milionů korun, od ruské návrhářky Kiry Plastininy.

Ceremoniál předávání Oscarů proběhne v Hollywoodu 24. února v podvečer.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám