Hlavní obsah

Carmen Electra balí muže v samoobsluze

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Kdo chce rande s prsatou Carmen Electrou, musí obíhat samoobsluhy v Los Angeles. Hvězda seriálu Pobřežní hlídka totiž věří, že právě tam potká svého ideálního muže. Nebo jinak řečeno, vlastním jménem Tara Leigh Patricková zbožňuje, když se jí dvoří nápadníci při nákupu týdenních zásob potravin.

Článek

„Nejlepší místo, kde se dá potkat muž, je při nákupu potravin v samoobsluhách,“ prohlásila modrooká kráska. Jenže takový odvážný gentleman to nesmí přehánět s dokonalostí. Příliš promyšlené a uhlazené způsoby totiž nemohou nahradit jednoduchý upřímně myšlený kompliment.

„Nejhorší rozhovor, který může začít, je o vaší rodině, protože lidé nemůžou znát vaši životní situaci. Moje matka už se mnou není, takže vždycky okamžitě odbočím, kdykoli je zmíněna. Nejlepší věc, kterou můžete udělat, je dát mi kompliment,“ prohlásila Carmen v rozhovoru pro New York Daily News.

Pětatřicetiletá herečka žila v manželství s basketbalistou Dennisem Rodmanem či kytaristou Davem Navarrem. Slavných mužů už má prý plné zuby. Na otázku, zda by šla na rande s obyčejným chlapem, odpověděla: „No samozřejmě.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám