Hlavní obsah

Favoritem pěvecké soutěže X Factor je podle sázkařů muž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vítězem televizní pěvecké soutěže X Factor stanice Nova bude s největší pravděpodobností muž, shodují se bookmakeři sázkových kanceláří. Na tuto možnost bylo možné sázet v kurzech 2,3 až 2,6:1. Vložená stokoruna by tak mohla vynést zpět 230 až 260 korun. Nová soutěž volně navazuje na show Česko hledá SuperStar, která vyvolala u tipujících nebývalý zájem.

Článek

Ani šance ostatních soutěžících kategorií zatím nebyly podle úvodních odhadů bookmakerů nijak beznadějné. Na celkový úspěch ženy bylo možné sázet od kurzu 2,7:1 a na prvenství vokální skupiny od kurzu 2,8:1.

Do soutěže, jejíž vítěz získá smlouvu s hudebním vydavatelstvím a milión korun, se přihlásilo téměř 7000 lidí. Až do druhého března se na obrazovce každou neděli objeví sestřihy z castingových kol, které se konaly v pěti městech České republiky. Zajímavější část soupeření přijde až 23. března, kdy se uskuteční první finálové kolo.

Pro provozovatele sázení jsou televizní soutěže oživením téměř výhradně na sport zaměřené herní nabídky. "Oslovujeme i ženy či mladé lidi, kteří by si normálně vsadit nepřišli," vysvětlovala mluvčí společnosti Chance Jana Pokorná.

Jiným než sportovním sázkám vyšlapala cestu do sázkových kanceláří zejména první řada soutěže SuperStar, která přitáhla sázky za několik desítek miliónů korun, s čímž nikdo nepočítal. Od té doby mají společenské sázky v herní nabídce pevné místo.

Reklama

Výběr článků

Načítám