Hlavní obsah

Ani pátek ještě nerozhodne o prezidentovi, věští astrologové

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ani při druhé volbě hlavy státu, kvůli níž se v pátek na Pražském hradě znovu sejdou poslanci a senátoři, se zřejmě nepodaří zvolit nového prezidenta. Předvídají to astrologové.

Foto: Milan Turek

Kontroverzní zastávka autobusů U zdi, jejímž autorem je David Černý

Článek

Další zablokování volby lze podle nich očekávat už po zběžném porovnání dat narození jednotlivých kandidátů s aktuálním seskupením planet. V pátečním hlasování se spolu utkají čestný předseda ODS Václav Klaus, expremiér Miloš Zeman a senátorka Jaroslava Moserová.

Baudyš: "Kandidátům chybí vztahy s vesmírnými tělesy."

"Je to spíš jenom odhad, ale zdá se mi, že neuspěje nikdo z nich," porovnal šance jednotlivých kandidátů astrolog a bývalý ministr obrany Antonín Baudyš. "Proto, aby se člověk stal prezidentem, je třeba, aby jeho horoskop vykazoval určité vztahy s okamžitým rozložením vesmírných těles. A to v těchto případech nehrozí. Ale nelze to říct se stoprocentní jistotou," vysvětlil někdejší lidovecký ministr. Podobný názor jako Baudyš zastává i numeroložka Ivana Vaníčková. Číslo 24, které odpovídá datu prezidentské volby, je však podle ní předzvěstí důležitého a šťastného dne. "Je pravda, že to je tak příznivé datum, že se mi k tomu nehodí jediný kandidát," konstatovala. K osobnostem uchazečů na základě porovnání jejich dat narození poznamenala, že se jedná o vůdčí a ctižádostivé typy. "I když to tak třeba v případě paní Moserové úplně nevypadá," uzavřela.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám