Hlavní obsah

Timberlake sebral Beckhamovi titul nejvíce sexy muže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Americký zpěvák Justin Timberlake byl v anketě časopisu Company, který každoročně vyhlašuje 100 nejvíce sexy mužů planety, zvolen absolutní jedničkou. Titul tak sebral britskému fotbalistovi Davidu Beckhamovi, který se musí prozatím spokojit s druhou příčkou. Třetí se umístil americký herec Brad Pitt.

Článek

Dvaadvacetiletý bývalý zpěvák skupiny NSsync poskočil v anketě na vrchol o celých 46 míst. Zpravodajský server Ananova konstatuje, že minulý rok byl pro Justina Timberlaka, který vešel do povědomí veřejnosti coby přítel popové hvězdy Britney Spearsové, neobyčejně pozitivní. Kromě úspěchu v kariéře a vítězství ve zmíněné anketě, navíc prý tvoří šťastný pár s hollywoodskou kráskou Cameron Diazovou.

Duncan James. FOTO: fansite.blue10.co.uk

Čtvrté místo ankety obsadil čtyřiadvacetiletý britský zpěvák Duncan James ze skupiny Blue, který byl následován o pět let starším rovněž britským zpěvákem Robbiem Williamsem. Ten se paradoxně dostal i do první desítky volby v opačném smyslu, tedy o nejméně sexy muže, v ní byl sedmý a porazil tak britského premiéra Tonyho Blaira.

Robbie Williams. FOTO: robbiewilliams-online.com

"Skokanem roku" se v rámci nejvíce sexy mužů světa stal sedmadvacetiletý irský herec Colin Farrell, který doskočil až na šestou příčku. Ten je pověstný svou láskou k sexu a nevázanému stylu života. Ačkoliv se v září stane otcem dítěte své bývalé přítelkyně, svou svobodu zatím ztratit rozhodně nechce.

Colin Farrell. FOTO: Internet

Reklama

Výběr článků

Načítám