Hlavní obsah

Ind se kvůli prokletí oženil se psem

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BOMBAJ

Muž z jižní Indie dal na radu astrologa a "oženil" se se psem. Třiatřicetiletý Selva Kumar podstoupil svatbu s tříletou fenkou Selvi, aby ze sebe setřásl údajné prokletí, které ho prý neustále stíhá za zabití dvou psů před 15 lety.

Článek

Přibližně čtyři dny po zabití psů Kumar z ničeho nic částečně ochrnul. Léčba naordinovaná tamějšími doktory nepomáhala, a tak muž vyhledal místního astrologa, který mu řekl, že kletbu zlomí pouze v tom případě, že pojme fenku za svou choť. O případu informoval indický deník Mumbai Mirror.

Ženich, z města Avilakulam v oblastu Tamil Nadu, na sobě měl během obřadu bílou bederní roušku a blůzu, zatímco "nevěsta" byla obléknuta do tradičního hedvábného sárí růžové barvy. 

Svatební ceremonie skončila tím, že Kumar uvázal fence okolo krku hinduistickou "svatou nit" a prohlásil, že se o svou novou chuť bude navěky starat. Při svatební hostině pak dal své nevěstě její oblíbené psí žrádlo.

Avšak zda svatba s fenkou Selvu Kumara úspěšně zbavila dlouholetého prokletí, to již agentury neuvádějí.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám