Hlavní obsah

Výdělek Hiltonové za silvestrovský večer: milión dolarů

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LAS VEGAS

Zatímco pro většinu lidí je Silvestr posledním výdejem peněz v kalendářním roce, pro miliardářskou dcerku Paris Hiltonovou je to příležitost k velkému přivýdělku. I tento rok si 31. prosince vydělá pořádný balík peněz. Konkrétně celý milión dolarů (téměř 19 miliónů korun).

Článek

Luxusní lasvegaský noční klub LAXs jí totiž nabídl neuvěřitelnou částku milión dolarů za roli hostitelky na jejich bombastické silvestrovské oslavě konce roku 2007.

Jak uvedl jeden ze spolumajitelů honosného podniku, Hiltonová je zárukou, že klub bude praskat ve švech. "Paris je zkrátka značka, která přitahuje davy, takže ten investovaný milion se nám bohatě vrátí i s úroky," uvedl s úsměvem a dodal, že jsou poctěni, že slavná dědička kývla právě na jejich nabídku.

Reklama

Související témata:

Související články

Paris Hiltonová nesmí na Oktoberfest

Loni se bavorští pořadatelé mnichovského pivního festivalu Oktoberfest těšili na příjezd Paris Hiltonové. Tento rok ale o bývalou kriminálnici v Německu...

Paris Hiltonová chce spasit Rwandu

Pro profesionální celebritu Paris Hiltonovou byl letošní třítýdenní pobyt ve vězeňské cele natolik traumatizujícím zážitkem, že ani po třech měsících...

Výběr článků

Načítám