Hlavní obsah

Američanka žaluje kamarádku za to, že jí ztloustlo prase

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

WINONA

Dvaadvacetiletá majitelka domácího prasete chce žalovat svou kamarádku za to, že jako ošetřovatelka jejího zvířecího miláčka selhala a nechala ho příliš ztloustnout. Michelle Schmitzová z Minnesoty svěřila svou prasnici Alainu kolegyni v době, kdy sama pobývala v nemocnici.

Článek

Ošetřovatelka praseti dopřávala bez omezení, což přirozeně vedlo k výraznému ztloustnutí. Z 25 kilogramů se tak čuník dostal po devíti měsících na 75 kilogramů.

To by ani nebyl takový problém. Pečovatelka však nechala do sádla na krku zarůst Alainin obojek, který veterináři museli odstranit při čtyřhodinové operaci. Majitelka teď žaluje ošetřovatelku ze zanedbání péče a týrání zvířat.

"To prase je můj život. Každý ve Winoně ví, že to prase mám," tvrdí dvaadvacetiletá majitelka, která si dokonce jméno svého zvířecího miláčka nechala vytetovat na tělo. Po návratu z nemocnice prý kvůli stavu prasete tři dny plakala.

Reklama

Výběr článků

Načítám