Hlavní obsah

Za sňatek Pamely Andersonové se Salomonem může poker

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LAS VEGAS

Poker stál na začátku vztahu Pamely Andersonové a jejího nového manžela Ricka Salomona, které poznala před sedmnácti lety. Vzala si ho v 6. října v Las Vegas. "Vždycky mezi námi existovala vzájemná přitažlivost, ale většinou to bylo kamarádství," vysvětlila Pamela k dlouhému vztahu. Po letech se ale situace změnila díky pokeru.

Článek

"Odešla jsem od hráčského stolu a Errol (Lyon, řidič Andersonové) začal hrát místo mě," řekla magazínu OK! hvězda seriálu Pobřežní hlídka, k tomu jak jejich vztah nabral na obrátkách. "Když jsem se vrátila, zjistila jsem, že mi prohrál 250 000 dolarů (4,8 miliónu korun).

Salomon navrhl Andersonové laškovnou dohodu. "Rick, který je gentleman, prohlásil, že na můj dluh (ze hry)  zapomene, když ho políbím. Takže vlastně vděčím Vegas za to, že náš vztah nabral na obrátkách," vysvětlila blondýna. "Nakonec se to vyvinulo tak, že jsme spolu trávili každý den - a pak každou noc."

Salomon časopisu prozradil, že ho hvězda Pobřežní hlídky vždycky lákala: "Uplynulých 15 let jsem kul pikle a intrikoval, až jsem tu holku nakonec dostal."

Čtyřicetiletá Andersonová si o dva roky mladšího Salomona vzala 6. října v Las Vegas. Svatba trvala jen hodinu a půl, protože se konala mezi dvěma představeními, v nichž Pamela v nedalekém kasinu vystupuje jako asistentka iluzionisty Hanse Kloka. O novém manželovi řekla: "Vždycky jsme tu byli jeden pro druhého... Nezvykle dobře se k sobě hodíme."

Pro herečku i Salomona to byl třetí sňatek. Andersonová byla předtím vdaná za bubeníka Tommyho Lea, s nímž se rozvedla po třech letech manželství v roce 1998. Mají spolu dvě děti. S druhým manželem Kidem Rockem se rozešla po pouhých čtyřech měsících manželství. Salomon byl předtím ženatý s herečkami Shannen Dohertyovou a Elizabeth Dailyovou.

Reklama

Související témata:

Související články

Pamela Andersonová je těhotná s Kidem Rockem

Herečka Pamela Andersonová změnila názor a ze čtyřnásobných oslav svatby s Kidem Rockem zbydou nakonec jen dvě. Po obřadu v Saint-Tropez se uskuteční ještě...

Pamela Andersonová potratila

Seriálová herečka Pamela Andersonová podle nejnovějších zpráv potratila. Těhotná byla se svým manželem Kidem Rockem. Devětatřicetiletá hvězda přišla...

Výběr článků

Načítám