Hlavní obsah

Čtyřiadvacetiletý muž si vzal důchodkyni, které je 82

Novinky, jky, Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

RIO DE JANEIRO

Temperamentní seniorka Adelfa Volpesová svým způsobem pobouřila statisíce lidí, kteří se o svatbě dozvěděli. Dvojnásobným způsobem je ale popudil její nastávající manžel, který je o 58 let mladší. Reinaldo Waveqche však odmítá nařčení, že vše dělá pro peníze. Po obřadu v Santa Fe novinářům řekl, že měl vždy rád zralé ženy. Tentokrát to už ale trochu přepískl.

Článek

"Nestarám se o to, co lidé říkají," s úsměvem na rtech prohlásil čtyřiadvacetiletý Waveqche jen pár chvil předtím, než se svou novomanželkou odjel na líbánky do Ria de Janeira.

Dvaaosmdesátiletá žena vše bere s nadhledem. Na otázky, zda je jejich manželství čistě duchovní, s humorem sobě vlastním odpověděla: "Zrovna teď v tom bude víc."

Novomanželé spolu žili již několik let a svatbou si přáli svůj vztah korunovat. Manžely se stali během civilního obřadu, poté pro novináře pózovali v tamním kostele.

Dle okolí trpí mladík úchylkou, která způsobuje, že ho přitahují starší lidé, tzv. gerontofilií.

Pár tvrdí, že mezi nimi začala kvést láska od doby, kdy bylo Reinaldovi patnáct. Tehdy mu zemřela matka a starat se o něj začala jeho současná manželka. Od puberty u ní obdivuje především její zapálení do života a šmrnc.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám