Hlavní obsah

Federline chce děti k sobě, Spearsová o ně možná přijde

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Jen čtrnáct dní po uzavření rozvodového řízení se Britney Spearsová dozvěděla, že její exmanžel Kevin Federline požádal o plné svěření obou synů do vlastní péče. Rozsudek u rozvodu před dvěma týdny zněl jasně, oběma rodičům připadá přesně padesát procent práv a povinností na výchovu dvouletého Seana Prestona a desetiměsíčního Jaydena Jamese.

Článek

Jenže Kevina chování jeho exmanželky v posledních dnech natolik rozzlobilo, že chce o děti bojovat. Hodlá se o ně starat sám, poněvadž si myslí, že Britney není psychicky v pořádku.

Losangeleský vrchní soud ve středu dostal od Federlinova právníka dokumenty, v nichž žádají plnou péči o oba syny.

"Kevin se bojí, že Britney kluky vystavuje zbytečnému riziku a jeho právník Mark Vincent je přesvědčen, že by děti do své péče mohl získat," přiznal zdroj blízký Federlinovi magazínu People.

Nezávislí právníci tvrdí, že by se popová zpěvačka měla skutečně obávat. Šance jejího exmanžela, že bitvu u soudu vyhraje, jsou opravdu vysoké. Britney se v posledních týdnech chová podivínsky. Ztropila hysterickou scénu při jednom interview, napadla fyzicky paparazzi a plavala nahá v hotelovém bazénu.

Reklama

Související články

Britney Spearsová se pokusila oběsit

Popová hvězda Britney Spearsová se ocitla na pokraji sil. Jak tvrdí britský list News of the World, dokonce se v protidrogové léčebně pokusila o sebevraždu....

Britney Spearsová se vrací z léčebny

Po měsíci v sanatoriu specializovaném na detoxikační kůry a léčbu závislosti na návykových látkách byla propuštěna do domácího ošetřování americká popová...

Výběr článků

Načítám