Hlavní obsah

Výtah se svatebčany padal několik poschodí

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRATISLAVA

Pro mladý slovenský pár mohl skončit nejšťastnější den tragédií. Jak informuje deník Nový čas, v Trnavě se utrhl výtah se svatebčany. Šest lidí ve výtahu mělo obrovské štěstí, že se výtah po pádu se sedmého podlaží zastavil na třetím patře a nikdo se nezranil.

Článek

Vyděšené svatebčany po dvaceti minutách vysvobodil přivolaný technik. Opravář konstatoval, že svatebčané měli štěstí, protože lano se neutrhlo. "Pouze se uvolnilo," dodal opravář. Lano se údajně vyvleklo z kladky.

Ve výtahu byla nevěsta Michaela (23), ženich Martin (23), rodiče nevěsty a sestra nevěsty Lucia (28) s manželem.

"Jeli jsme právě k fotografovi a všichni jsme měli skvělou náladu. Po nástupu do výtahu někdo poznamenal, že se tam cítí jako v rakvi, když najednou nastal hřmot a kabinka se okamžitě řítila dolů," popisuje situaci sestra nevěsty. Výtah se zasekl a svatebčané se ještě 20 minut obávali, že jim dojde kyslík. Nevěsta začala strachy plakat.

Správce domu obvinil svatebčany, že k havárii došlo proto, že ve výtahu "vystrájeli", česky by se řeklo, že vyváděli. Otce nevěsty takové tvrzení urazilo natolik, že zvažuje podání trestního oznámení na správce domu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám