Hlavní obsah

Erotická pomůcka ohrožuje kyperskou armádu

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NIKÓSIE

Kypr ročně navštíví milióny turistů. Zdejší armáda však nepočítá se ženami, které si namísto živého partnera přivezou malého plastového přítele. Vibrátor Love Bug běžně prodávaný v celé Evropě - vyjma tohoto ostrovního státu - totiž dokáže zničit rádiovou bezpečnostní síť v zemi. Přesvědčila se o tom jedna Britka, jež si své vajíčko rozkoše přivezla na Kypr.

Článek

Po zapnutí začala erotická pomůcka šířit elektromagnetické záření, které zcela nabouralo rádiové vlny bezpečnostního systému kyperské armády. Mluvčí britského výrobce a obchodu s erotickými pomůckami Ann Summers potvrdila, že Love Bug 2 - malý vejčitý vibrátor s dálkovým ovládáním - se smí prodávat v celé Evropě vyjma Kypru.

Armádní představitelé odmítli vysvětlit, proč je vibrátor v zemi zakázán. Nepovolí však jeho prodej a zabaví pomůcku také všem turistům, kteří si ji do země přivezou. Kyperská vláda sama tomuto zákazu nerozumí a odvolává se na to, že omezení je čistě armádní rozhodnutí.

"Nikdy jsme je ani neviděli, byly zakázány před tím, než jsme je měli šanci zkontrolovat, ale pokud je ohrožena národní bezpečnost, pak se není čemu divit," uvedl mluvčí kyperské vlády.

"Je to nepříjemné, ale musíme ctít jejich požadavek a uvést na pravou míru, že Love Bug není na prodej na Kypru. Bylo nám řečeno, že vlny šířící se z Love Bug by mohly ovlivnit armádní frekvence," uvedla Lizzie Eddlestonová ze společnosti Ann Summers.

Reklama

Související témata:

Související články

Na letišti vypněte mobily i vibrátory

Vypněte mobily a - vibrátory. Není vyloučeno, že letiště v Austrálii rozšíří o tyto sexuální pomůcky varování pro cestující, protože právě tato "hračka"...

Vibrátor dirigují esemesky

Takříkajíc nový dynamický rozměr nyní může dostat intimní vztah milujících se jedinců, přestože jim geografická vzdálenost znemožňuje přímý fyzický kontakt....

Výběr článků

Načítám