Hlavní obsah

Padesátiletá učitelka si chce přivydělávat jako prostitutka

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BIRMINGHAM

Padesátiletá učitelka Diane Huttonová z Birminghamu se vedle své pedagogické činnosti snaží živit také prostitucí. Na internetu si vede vlastní stránku a nabízí na ní za úplatu své tělo. Jako prostitutka vystupuje pod jménem Seductive Selina (Svůdná Selina). Teď ji však ze školy vyhodili, ačkoli ona nechápe proč.

Článek

Brzy se o jejím vedlejším povolání dozvěděla veřejnost a vedení školy. Na stránkách pózuje nahá a ve spodním prádle bez zakrytého obličeje. Za hodinu radovánek v hotelovém pokoji požaduje celých 1279 liber, v přepočtu tedy něco kolem 53 tisíc korun. Dvě až tři hodiny sexu s klientem ji dobře zajistí na celý měsíc.

"Předpokládala jsem, že když to praskne, dostanu padáka, ale nevím, jak to může ovlivnit mou schopnost učit děti. Je to můj soukromý život a naprosto se to nijak nedotýká mé kariéry učitelky," tvrdila Diane listu The Sun.

Svou práci dělá částečně pro zábavu a částečně pro peníze. Má totiž ráda, když "se může s klienty a klientkami chovat jako jejich přítelkyně a dlouho se s nimi líbat a mazlit."

Reklama

Související témata:

Související články

Každý druhý klient prostitutky má partnerku

Velký průzkum skotské společnosti Sandyford Initiative odhalil, že muži platící za sex mají často doma partnerky. Více než 43 procent klientů prostitutek...

Výběr článků

Načítám