Hlavní obsah

Korunka Miss ČR byla vydražena za milión

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Korunovační ples Miss ČR 2007 šokoval sumou, za kterou byly vydražené korunky Miss ČR a Miss sympatie. Veronika Pompeová utržila za korunku Miss sympatie 200 tisíc korun, které nabídl slovinský podnikatel Loris Požar. Tentýž člověk pak nabídl celý jeden milión korun za korunku Miss ČR. Vydražená suma poputuje na konto dětského domova v Žichlínku.

Článek

Zajímavá byla zejména dražba korunky Miss ČR. Vyvolávací cenu určila Miss ČR 2007 na pět tisíc korun. Na počátku se dražby účastnil i režisér Jiří Adamec, majitel cestovní kanceláře Blue Style Imed Jeddai ho ale nabídkou 200 tisíc korun uzemnil. Do dražby se pak zapojoval již pouze on, Miss ČR 2005 Lucie Králová a Slovinec Loris Požar. V závěru dražby nabídl Imed Jeddai půl miliónu korun, Lucie Králová 550 tisíc a napínavé momenty rozsekl až Loris Požar, který nabídl sumu v dražbách korunek nevídanou, jeden milión korun.

Kuriózní je, že si dražitel na korunky počká přibližně měsíc. Zloděj totiž nově vyrobené korunky nevrátil a dívky byly korunovány zapůjčenými korunkami. Korunku pro Miss ČR a Miss sympatie zapůjčila Miss World 2006 Taťána Kuchařová, která vítězku také sama korunovala.

Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová, Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Po dražbě se otevřel parket všem tancechtivým nedočkavcům, dvanáctka miss však velkou výdrž neměla. Třetí hodiny ranní se na parketu dočkaly snad jen Miss sympatie a první vicemiss Veronika Pompeová, druhá vicemiss Veronika Chmelířová, čtvrtá Karolína Havránková a Tereza Šolcová. Poslední výjimkou byla dívka se soutěžním číslem dvanáct Lucie Petrišková, která byla k nalezení v okolí parketu a baru ještě v šest hodin ráno, kdy se už i poslední nadšenci ubírali ke spánku.

Na chat s Miss ČR Kateřinou Sokolovou, Miss sympatie a I. vicemiss Veronikou Pompeovou a II. vicemiss Veronikou Chmelířovou se můžete těšit na Novinkách již v úterý mezi 11:00 a 13:00.

Reklama

Související články

Finalistky Miss ČR ovládly na 12 hodin Káhiru

Dvanáctka pohledných dívek, která se propracovala až do finále soutěže Miss ČR navštívila v úterý egyptské hlavní město Káhiru. Dívky si během dne na vlastní...

Miss Nefertiti se stala Veronika Pompeová

Soustředění v Egyptě dostálo svého vyvrcholení, výprava Miss ČR si totiž zvolila Miss Nefertiti. Titul získala a dle amatérské poroty se historické krásce...

Šárka Cojocarová se stala Miss 1. jarního dne

Nástup jara je v Čechách letos velmi podivný, a tak nejednoho člověka potěšilo, když alespoň pražská botanická zahrada na okamžik rozkvetla krásou finalistek...

Výběr článků

Načítám