Hlavní obsah

Salma Hayeková je zasnoubená a těhotná

Právo, Famous, fer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Salma Hayeková má dvojnásobný důvod k radosti. V pátek oficiálně oznámila, že se zasnoubila s podnikatelem François-Henrim Pinaultem, majitelem luxusních značek Gucci, Yves Saint Laurent a mnoha dalších. A navíc potvrdila, že je skutečně těhotná. "Obchodník François-Henri Pinault a jeho snoubenka Salma Hayeková s radostí oznamují, že očekávají prvního potomka," sdělila v pátek hereččina mluvčí.

Článek

Zpráva, kterou jako první zveřejnil list NYDN, přišla jen den poté, co se na internetu objevily fotografie Hayekové s bříškem a spekulace, zda je těhotná, či nikoliv.

Pár se společně na veřejnosti příliš neobjevuje. Čtyřicetiletá Salma se jen několikrát objevila na oficiálních akcích svého snoubence, včetně loňské oslavy sbírky moderního umění Pinaultovy nadace v benátském paláci Gritti.

Čtyřiačtyřicetiletý Pinault je šéfem společnosti PPR, zabývající se výrobou a prodejem luxusního zboží. Vlastní mimo mnoha jiných například značky Gucci a Yves Saint Laurent, nebo síť francouzských obchodních domů a hudební vydavatelství. Jeho otec, François, je horlivým milovníkem umění a dodnes shromáždil více než dva a půl tisíce uměleckých děl, včetně několika Picassů, Miroů a současných umělců. Rodinné jmění se odhaduje na úctyhodných sedm miliard dolarů.

Jak informuje magazín People, Pinault, který v minulosti randil například s Nicole Kidmanovou, má z předchozího manželství dvě děti. Hayeková dříve chodila čtyři roky s hercem Edwardem Nortonem, poté s Joshem Lucasem.

Reklama

Výběr článků

Načítám