Hlavní obsah

Madonna cvičí 365 dní v roce

Novinky, Famous.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Ať už zahrnuje Madonnin denní plán jakoukoli společenskou akci, koncert či natáčení ve studiu, nikdy nezapomene popová královna na svou milovanou posilovnu. Zpěvačka tvrdí, že cvičí 365 dní v roce, a když se pohybuje v zahraničí, využívá domácí sestavy cviků. Osmačtyřicetiletá zpěvačka má svaly pevnější než leckterý mladý muž.

Článek

Díky své muskulatuře a dokonalému vyrýsování si Madonna na posledním předávání hudebních cen MTV vysloužila přezdívku transvestita. Hvězda světové pop music neodpočívá jediný den, kombinuje tvrdé cvičení v posilovně s jízdou na koni. Také její jídelníček má přesně stanovené a dokonale spočítané kalorie a živiny.

"Míchám to, Pilates, gyrotonika, jóga. Cvičím šest dní v týdnu, v neděli si dávám pauzu. Ale vlastně ne, v neděli jezdím na koni. Takže vlastně nemám jediný den v roce pokoj," přiznala sama zpěvačka.

Přestože jí tělo závidí mladší kolegyně, Madonna občas propadne něčemu nezdravému a dopřeje si v jídle malý hřích. Vzápětí se na sebe nazlobí a ihned to začne řešit. "Běžím pak mnohem déle, než obvykle, a další den jím míň. Jsem si jistá, že je to všechno v mé hlavě," dodala hvězda.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám