Hlavní obsah

Držitel Oscara obviněn z pokusu o vraždu syna

Právo, fer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Divokou scénou a střelbou skončil hollywoodský večírek na oslavu uzdravení herečky Farrah Fawcettové. Jejího partnera, kdysi jednu z nejobletovanějších filmových hvězd Ryana O'Neala, obvinil vlastní syn z pokusu o vraždu. Co se stalo, musí zjistit policie.

Článek

Pětašedesátiletý Ryan O'Neal, držitel Oscara za hlavní roli ve filmu Love Story, tvrdí, že se vrátil z večírku a uviděl svého dvacetiletého syna Redmonta svázaného a se psím obojkem na krku. Tak ho "zajistil" jeho starší bratr Griffin, prý aby si neublížil.

Otcova verze

Ryana taková bezohlednost rozzuřila a s Griffinem se pohádal. Syn na něho vzal z krbu pohrabáč a začal jím mávat nad hlavou a dokonce jím poranil svou vlastní přítelkyni. Otec vzal pistoli a vystřelil v sebeobraně do vzduchu, aby ho zastrašil. To je verze slavného herce.

To však popírá jeho vlastní dcera Tatum O'Nealová. Podle ní se její bratr bránil.

Synova verze

Griffinova verze zní takto: Našel bratra Redmonta v bezvědomí zfetovaného "andělským prachem", jak se jinak nazývá látka fencyklidin, tak moc, že se bál o jeho život. Zavolal proto záchranku. Jeho bratr se však začal probírat a chtěl si vzít ještě jednu dávku. Griffin ho proto zajistil tím, co měl po ruce - psím vodítkem. Vtom přišel jeho otec a když uviděl Redmonta s obojkem na krku, rozzuřil se, vzal pohrabáč a napadl staršího syna a způsobil mu odřeninu na hrudi.

Rvačka tím skončila, jenže Griffin si při odchodu z otcova domu uvědomil, že tam zapomněl svého psa. Když se pro něj vracel, otec na něho vystřelil. Netrefil se, ale výstřel slyšeli záchranáři, zavolali policii a ta si odvedla Ryana O´Neala v poutech.

Co se stalo doopravdy, musí teprve zjistit policie. Jisté je, že syn obviňuje otce z pokusu o vraždu. Situaci ale komplikuje, že otec i synové O'Nealovi měli v minulosti konflikty s policií právě kvůli požívání omamných látek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám