Hlavní obsah

Soukupová na Miss Earth: některé dívky jsou děsně umělé

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MANILA

Finalistka České Miss Petra Soukupová, která reprezentuje Českou republiku na prestižní mezinárodní soutěži Miss Earth na Filipínách, již absolvovala několik soutěží, například v národních kostýmech. Jsou to šaty vytvořené na základě národních symbolů a barev určité země a šaty Soukupové se prý docela líbily.

Článek

"Jsem spokojena, ale vítězka bude vyhlášena až na finálovém večeru," říká česká kráska a žertem dodává, že kostýmy některých dívek by se spíš hodily na maškarní ples. Česká reprezentantka se spolu s ostatními finalistkami v minulých dnech zúčastnila pohovorů s porotou, mimo jiné v plavkách, ale také nenalíčená. "Tak se ukážou pravé tváře. Některé dívky chodily radši od rána ve slunečních brýlích. No a některé jsou děsně umělé," poznamenává Soukupová.

Pohledná dívka už se stačila po Filipínách i trochu rozhlédnout. "Navštěvovaly jsme různá městečka, a vždycky nás tam vítali na radnici. Často jsme se fotily a chodily do škol. A sázely jsme také stromy. Mám na Filipínách deset stromků se svým jménem a také s názvem státu, který reprezentuji," řekla Soukupová.

Na českou krásku volali místní jménem

Miss Earth má v pořadatelské zemi velkou popularitu a tak se stávalo, že po celou cestu stáli lidé podél silnice, mávali kráskám a podávali jim ruce. "Někteří na mě dokonce volali jménem," vypráví udiveně česká kráska.

Finále mezinárodní soutěže Miss Earth zaměřené na celosvětovou ochranu a zlepšování životního prostředí, se uskuteční 26.listopadu. Každý rok je sleduje zhruba miliarda televizních diváků.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám