Hlavní obsah

Britský gynekolog poslal pacientku za vymítačem ďábla

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

S otevřenými ústy odcházela z ordinace gynekologa Joyce Pratta jedna britská pacientka, jíž tento uznávaný odborník namísto antikoncepce doporučil návštěvu u vymítače ďábla. Podle zdravotníka totiž má dotyčná v sobě velmi špatnou energii spojenou s černou magií.

Článek

Joyce Pratt je přitom uznávaný porodník pracující na několika klinikách pro plánované rodičovství v Londýně. "Máte v sobě něco odporného," údajně řekl lékař pacientce. Gynekolog z Birminghamu je přesvědčen, že je žena posedlá duší ďábla a jedinou šancí na její záchranu je speciální vymítací rituál.

Jenže bizarní rada bude možná lékaře stát licenci, neboť teď čelí disciplinárnímu řízení před hlavním lékařským kolegiem v zemi. Pokud mu bude prokázána vina a skutečně se dozná k tomu, že namísto praxe medika doporučoval ženě návštěvu okultisty, může přijít o licenci a zákaz vykonávání praxe v zemi.

Reklama

Související články

Rumunsko má první registrovanou čarodějnici

Rumunská žena se stala první legálně registrovanou čarodějnicí země. Jednatřicetiletá Gabriela Ciucurová po měsících vyjednávání přesvědčila úřady, aby uznaly...

Výběr článků

Načítám