Hlavní obsah

Veletrh nabízí inspiraci a kontakt na budoucí zaměstnavatele

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V úterý se poprvé v Praze uskuteční již třetí ročník veletrhu Uplatni.se. Veletrh, zaměřený na oblast udržitelného podnikání, slouží studentům a absolventům vysokých škol, kteří se mohou inspirovat úspěšnými projekty a seznámit se s firmami, které realizují aktivity v rámci podpory udržitelného rozvoje. Mohou zde získat kontakty pro své budoucí pracovní uplatnění, či se přímo inspirovat pro založení vlastního podnikání. Za celou akcí stojí projekt BUZZ talk, jehož cílem je nabídnout inovativní osvětu veřejnosti.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Cílem akce je propojit mladé lidi se zájmem o udržitelné podnikání s firmami či neziskovými organizacemi, které právě tyto namotivované spolupracovníky hledají. Veletrh nabídne přednášky z praxe, řízené workshopy s odborníky a představí úspěšné projekty. Nebude chybět ani veletrh firem a neziskových organizací, u kterých budou moci studenti najít budoucí uplatnění, získat stáž či inspiraci pro svou diplomovou práci.

Realizace studentských projektů

„Jsme mladý, neziskový start-upový projekt, jehož cílem je propojovat skvělé nápady s praxí. Protože jsme v týmu hlavně mladí lidé a vidíme velký potenciál v nápadech studentů, kteří však mají často malé sebevědomí k prosazování svých idejí, chceme jim pomoci - nabídnout jim prostor a příležitost k realizaci,“ vysvětluje Anežka Horynová, organizátorka projektu.

„Veletrh Uplatni.se měl velký úspěch v minulých letech. Vznikl v Brně a nyní jsme usoudili, že je čas ho přesunout i do Prahy a otevřít tak dveře ještě více studentům,“ dodala.

Veletrh bude pro veřejnost otevřen od 9:30 do 15 hodin ve studiu Alta na adrese U Výstaviště 21 v Praze 7.

Reklama

Související články

Jak v podnikání držet krok s dobou

Malé a střední podniky v ČR představují celkem více než milión ekonomických subjektů. V řadě oborů je konkurence velmi vysoká a využití moderních on-line...

Výběr článků

Načítám