Hlavní obsah

Škodovka udává tempo v náboru a péči o zaměstnance

Novinky, Karel Kvapil

Mladoboleslavská automobilka Škoda pokračuje v náboru nových pracovníků. Během září a začátkem října nastoupilo do firmy celkem 357 nových zaměstnanců. Aktuálně firma nabízí přes 70 pozic specialistů a technických pracovníků.

Foto: Škoda Auto, Novinky

Mladoboleslavská Škoda dlouhodobě investuje do dalšího rozvoje svých zaměstnanců.

Článek

V současnosti společnost škoda Auto obsazuje pozice v oblasti technického vývoje, produkt managementu, vedení zahraničních projektů, prodeji a marketingu či v konstrukci vozů a projektování nářadí, úseku řízení kvality, ale přijímá i právníky - specialisty governance, risk & compliance.

Příležitost mají zkušení i začátečníci

„Škoda nabízí v rámci Růstové strategie životní příležitost jak pro čerstvé absolventy, tak i experty s praxí. Uchazeči mají příležitost k dalšímu růstu, čeká je práce v perspektivní firmě se silným zázemím, ambiciózní projekty a špičkové technologie“, uvedl Bohdan Wojnar, člen představenstva Škoda odpovědný za řízení lidských zdrojů a dodal:

„V letošním roce jsme vytvořili několik stovek nových pracovních míst, která přímo souvisejí s novými produkty a rozvojem firmy v České republice i v zahraničí.“

Možnosti odborného růstu

Podle Wojnara Škoda dlouhodobě investuje do dalšího rozvoje svých zaměstnanců a poskytuje jim také širokou škálu benefitů. Investice do jazykové vybavenosti zaměstnanců dokládají více než čtyři tisícovky absolventů jazykových kurzů od začátku roku (nárůst o 30% oproti 2010).

K třicátému červnu letošního roku zaměstnávala Škodovka celosvětově 24.700 pracovníků (bez agenturního personálu). Ve firmě pracuje celkem 34 národností. Průměrná mzda tarifních zaměstnanců byla loni 32.000 korun, průměrný dělnický plat činil 28.200 korun.

Aktuální nabídky volných pozic naleznete na www.zivotniprilezitost.cz

Reklama

Výběr článků

Načítám