Hlavní obsah

Karel Janeček a Jaroslav Dušek promluví na unikátní konferenci o svobodě v práci

Novinky, kil

Jak svobodný je svět, v němž žijeme a pracujeme? Na to se pokusí odpovědět unikátní konference Svoboda NaŽivo, která proběhne 8. listopadu v Praze.

Foto: Lukáš Táborský, Právo

Jedním z řečníků na konferenci bude i herec Jaroslav Dušek.

Článek

Celkem 18 řečníků "prozkoumá" různé úhly pohledu na otázky a témata, které nepřestávají fascinovat: Do jaké míry jsou firmy schopny dát více svobody svým zaměstnancům? Dokáží školy opravdu připravovat svobodné lidi? A jsme vůbec svobodní?

Na konferenci, která má podobu série krátkých patnáctiminutových přednášek, vystoupí například podnikatel a bojovník s korupcí Karel Janeček, herec Jaroslav Dušek a desítka dalších řečníků z oblasti vzdělávání i byznysu.

Společným jmenovatelem je svoboda v práci

"Konference přivede na jedno pódium řadu osobností, které spojuje klíčová otázka svobody v práci, byznysu i vzdělávání," říká Tomáš Hajzler, jeden z organizátorů a dodává:

"Chceme hledat české cesty pro to, co se již v jiných částech světa stalo významným trendem, pro to, jak najít takové uspořádání vzdělání i práce, které většině lidí umožní dělat, co je baví a pro druhé je zároveň užitečné. Tedy způsoby, jak i v práci fungovat přirozeně."

Lepší využití potenciálu lidí

Loňský první roční konference Svoboda NaŽivo přilákal do vyprodaného sálu na pět set účastníků. I letos 8. listopadu proběhne akce v prostorách vršovického Bia Vzlet, budovy postavené počátkem 20. století ve stylu Art Deco.

Konferenci organizuje česká společnost Peoplecomm, volné sdružení zabývající se vzděláváním a především trendy "svobody v práci" – tedy moderními postupy umožňujícími lepší využití potenciálu lidí i firem.

Kdy a kde: konference Svoboda NaŽivo, Praha 8. listopadu 2012, 9:00-18:00 h, Bio Vzlet, Holandská 1/669, Praha 10-Vršovice. Podrobnosti o konferenci: www.svobodanazivo.cz

Reklama

Výběr článků

Načítám