Hlavní obsah

Seznam hledá nové obchodníky po telefonu, v Ostravě buduje call centrum

Novinky,

Společnost Seznam.cz chystá nové call centrum v Moravskoslezském kraji. Rozšiřuje tak tým Telesales a hledá obchodníky po telefonu. Na nové pozice do obchodního oddělení v Ostravě se mohou hlásit jak zkušení pracovníci, tak naprostí nováčci v oboru či absolventi. Firma nabízí až 25 nových míst.

Foto: Seznam.cz

Zatím působí v Ostravě jeden tým Seznamu, ve kterém obchodníci na telefonu dlouhodobě fungují.

Článek

„Noví obchodníci po telefonu budou mít na starosti oslovování menších a středních firem s nabídkou vhodné online reklamy. Hledáme lidi, kteří rádi telefonují a chtějí nahlédnout pod pokličku obchodování s vyhlídkou profesního růstu. Vítáme nadšence se zápalem pro osobní rozvoj, vše ostatní a potřebné je naučíme,“ uvedla Helena Kuklíková, personální ředitelka Seznam.cz.

Zároveň konzultant

Nyní působí v Ostravě již jeden stabilní tým Telesales, ve kterém obchodníci dlouhodobě úspěšně fungují. Každý člen týmu je v podstatě konzultant, který klienty nejprve telefonicky oslovuje a následně se o ně dlouhodobě stará.

„Našim cílem je především pomáhat klientům, tedy podnikatelům v našem kraji, aby jim reklama přinášela ten správný užitek,“ vysvětlil regionální manažer obchodu Seznam.cz Lukáš Prstek.

Nové odborné vývojářské pozice

Vzhledem k neustálému růstu byznysu a inovací jsou pro ostravský region otevřené rovněž odborné vývojářské pozice.

„V Ostravě rozšiřujeme i tým pro vývoj reklamního systému Sklik. Plánujeme obsadit dva týmy. První je zaměřený na Frontend, tedy vývojáře uživatelského rozhraní a programovacího jazyka JavaScript, druhý je zaměřený na Big data, tedy programovací jazyky Python a Java,“ doplnila Kuklíková.

Výrazem Frontend se označuje část webu, která je přístupná běžnému návštěvníkovi. Obsah a vzhled frontendu je určován správcem.
Trend Big data (velká data, „veledata“) je pojem z výpočetní techniky, využívaný od doby, kdy na počítače kladou stále větší nároky obrovské soubory dat.

Seznam.cz je česká firma, jejíž služby využívají denně milióny lidí.

Reklama

Související články

Seznam otevřel dveře stovce odborníků

Česká internetová jednička, společnost Seznam.cz, otevřela své dveře téměř stovce odborníků, aby jim během tří dní představila své fungování. Množství jejích...

Výběr článků

Načítám