Hlavní obsah

Řemeslníci mohou získat práci v zahraničí

Novinky, kil

Společnost Granite Resources Ltd nabízí zodpovědným a zkušeným řemeslníkům možnost zajímavě finančně ohodnocených zakázek v jihozápadní Anglii. Jedná se především o tesaře, zedníky, malíře/natěrače a zástupce dalších stavebních profesí, kteří budou pracovat na prestižních projektech.

Foto: archiv Granite Resources Ltd

Firma se zaměřuje vedle moderních staveb i na obnovu historických budov.

Článek

Součástí nabídky je i pomoc se zajištěním ubytování, vyřízením všech administrativních formalit spojených s prací v zahraničí a odvodem daní a zákonného pojištění přímo ve Velké Británii. Společnost poskytne rovněž pomoc při registraci na úřadech. Podmínkou je dobrá úroveň mluveného projevu v angličtině.

Zájem je o zkušené řemeslníky s praxí

V současnosti společnost Granite hledá zodpovědné a pracovité lidi, kterým za lépe placenými zakázkami na stavebních projektech nevadí vycestovat do zahraničí. Konkrétně se jedná o zkušené řemeslníky s výučním listem nebo prokazatelnou praxí v oborech tesař, zedník, malíř/natěrač a dále pak pokrývač, štukatér a stavební dělník. Nabízí výrazně lepší finanční ohodnocení než v Česku a práci v cyklech 4-6 týdnů na stavbě a 2 týdny volna v České republice.

Moderní stavby i historické památky

Granite Resources Ltd zprostředkovává zkušené řemeslníky především pro svého prestižního partnera Burrington Estates (www.burringtonestates.com), developerskou firmu s dlouholetou tradicí a řadou úspěchů na trhu s nemovitostmi. Firma se zaměřuje na stavby, ve kterých se snoubí kvalita, funkčnost a nejnovější design. Zároveň se zavázala k zachování a obnově historických budov.

Podrobné informace v českém jazyce, jak na nabídku reagovat a o průběhu pohovorů, naleznou zájemci na www.granite-resources.com

Reklama

Výběr článků

Načítám