Článek
„Pod vedením našeho šéfkuchaře Marcela Konečného se děti podle jednoduchých receptů naučí uvařit například českou bramboračku, kuřecí rolády se špenátovou nádivkou, různé typy salátů či chuťovek, upéct šátečky, rohlíčky, taštičky či vafle,“ upřesňuje program provozní hotelu Continental Kateřina Melichárková.
Kuchyň bude praskat ve švech
Malí kuchtíci dostanou také zástěry a kuchařské čepice. Naučí se namíchat i nealko nápoje a po práci, která začne v půl desáté, je čeká i diskotéka. O akci byl značný zájem, kvůli kapacitě kuchyně nemohli ani všechny uspokojit.
„Recepty jsme vybírali tak, aby byly pro děti srozumitelné a jednoduché. Ke spolupráci jsme přizvali i pedagogy a studenty posledního ročníku Střední školy potravinářské a služeb, obor kuchař a číšník,“ doplnila k nápadu netradičního Dne dětí Kateřina Melichárková.