Hlavní obsah

Podnikatelé se mohou již podeváté ucházet o titul Podnikatel roku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Společnost Ernst & Young vyhlašuje 9. ročník soutěže Podnikatel roku. Zúčastnit se jí může každý tuzemský podnikatel, který je alespoň 25% vlastníkem firmy, jež existuje minimálně 2 roky. Soutěží se v kategoriích Podnikatel roku České republiky, Technologický a Začínající podnikatel roku. Vítěz bude ČR reprezentovat na světovém finále v Monte Carlu.

Článek

Kromě celorepublikového vítěze porota vyhlásí i regionální vítěze. „Naše zkušenost z minulých ročníků potvrzuje, že zisk titulu je pro firmu povzbuzením do další činnosti, pozitivně se projeví na jejím renomé, vztazích se zákazníky, zájmu o práci ve společnosti i jejím dalším rozvoji, “ říká Dirk Kroonen, vedoucí partner Ernst & Young v České republice.

Do soutěže Podnikatel roku 2008 se může podnikatel přihlásit sám, nominovat nebo poslat tip na podnikatele do soutěže může také ale jeho kolega, zákazník, zaměstnanec nebo manžel(ka). Nominace jsou přijímány do 30. listopadu 2008. Nominační formulář je přístupný na stránkách soutěže www.podnikatelroku.cz.

Loňský vítěz: Zisk titulu je vrcholem mé kariéry

Porota soutěže je devítičlenná, jejím předsedou je Tomáš Březina, majitel BEST, a.s. a držitel titulu Podnikatel roku 2007, který všem kdo zvažují účast v soutěži, tento krok doporučuje.

„Zisk ocenění Podnikatel roku 2007 je pro mě vrcholem mé profesní kariéry. Chtělo by se mi říci prozatím, zůstane však asi nejvyšším. Nesmírně si této pocty vážím. Samozřejmě, že mi tento titul zvýšil osobní prestiž, bylo-li by to měřitelné, i mojí cenu, a poznal jsem spoustu nových skvělých lidí. Hlavně mi však přinesl úžasný, neopakovatelný vnitřní pocit. A člověk přece pro pocity žije,” ohodnotil přínos soutěže její loňský vítěz Tomáš Březina.

Jméno držitele titulu Podnikatel roku 2008 bude, spolu s vítězi v dalších kategoriích, vyhlášeno v únoru 2009. Vítěz z České republiky se zúčastní celosvětového finále, které se uskuteční v červnu 2009 v Monte Carlu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám