Hlavní obsah

Manažerem roku 2007 je Vladimír Mráz z Kooperativy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Vítězem soutěže 15. ročníku soutěže Manažer roku se stal zakladatel a dnes generální ředitel a předseda představenstva pojišťovny Kooperativa Vladimír Mráz. Titul Manažerky roku 2007 získala generální ředitelka společnosti DINERS Club Czech Eva Kárníková. O tom, že management rozhodně není pouze doménou mužů svědčí fakt, že se v top ten umístily ještě další dvě manažerky.

Článek

V soutěži Top 10 získal nejvíc hlasů po Mrázovi generální ředitel společnosti EuroAgentur Hotels & Travel Viliam Sivek. Třetí v celkovém pořadí skončila Kárníková, následovali generální ředitel firmy Grund Jiří Grund a profesor Jan Pirk z Institutu klinické a experimentální medicíny.

Soutěž o nejlepšího manažera má ukázat schopné a invenční osobnosti českého managementu, ocenit jejich přínos k výkonnosti firem i celé ekonomiky a přispět k rozvoji elity českého managementu.

Nominovaní manažeři procházejí sedmistupňovým hodnocením. Komise hodnotí vedle ekonomických výsledků a postavení firmy v oboru například i společenskou odpovědnost podniku, v němž manažeři pracují. Posuzují i osobní kvality a schopnosti manažerů.

Loni se vítězem soutěže stal tehdejší předseda představenstva společnosti Škoda Auto Detlef Wittig. Titul Manažerky roku získala ředitelka společnosti Chovservis Petra Škopová. Soutěž pravidelně vyhlašuje Česká manažerská asociace, Konfederace zaměstnavatelských a podnikatelských svazů a Svaz průmyslu a dopravy ve spolupráci s Manažerským svazovým fondem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám