Hlavní obsah

Seznam.cz Email nabízí na iPhonech a iPadech pohodlnější uživatelské prostředí

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vyzkoušet vylepšenou mobilní aplikaci Seznam.cz Email mohou lidé na přístrojích s operačním systémem iOS od Applu. Ta nabízí nově možnost přímého prokliku, díky čemuž se lidé snáze dostanou k obsahu domovské stránky Seznamu.

Foto: Seznam.cz

Seznam.cz Email nově usnadní pohyb napříč službami společnosti Seznamu.

Článek

„Nová funkce lidem umožní pohodlnou cestu na domovskou stránku Seznam.cz jediným kliknutím. Rychle se tak dostanou přímo k obsahu, který je zajímá v jakémkoli okamžiku,“ uvedl David Finger, produktový manažer Seznam.cz Email.

Ten zároveň zdůraznil, že díky jednomu kliku se mohou lidé velmi pohodlně pohybovat mezi obsahem na domovské stránce a svojí poštovní schránkou. Nová funkcionalita tak navazuje na fungování aplikace Seznam.cz.

Vylepšená aplikace je aktuálně k dispozici pro iPhony a iPady. „V současné době pracujeme i na dalších funkcích, které usnadní pohyb napříč službami společnosti Seznam.cz. Samozřejmostí je i připravovaná mobilní verze možnosti prokliku na domovskou stránku pro zařízení Android, která bude k dispozici v nejbližších měsících,“ uzavřel Finger.

Stahovat Seznam.cz Email pro iOS je možné zde.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám