Hlavní obsah

Apple ukáže nový systém pro iPady a iPhony v červnu

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Apple oficiálně oznámila konání pravidelné vývojářské konference WorldWide Developer Conference (WWDC). Fanoušci nakousnutého jablka se na ni mohou těšit v červnu. Stejně jako každý rok na WWDC americký počítačový gigant ukáže novou generaci svého operačního systému iOS.

Foto: Apple

Pozvánka na WWDC 2015

Článek

Akce se bude konat v americkém San Francisku od 8. do 12. června. Hned první den konání, tedy v pondělí, by měl tradičně šéf Applu Tim Cook odhalit iOS 9, který poběží na počítačových tabletech iPad a chytrých telefonech iPhone.

Kromě deváté generace platformy iOS se očekává také nová verze operačního systému Mac OS X pro stolní počítače i notebooky.

„Epicentrum změny“ je heslo letošního ročníku, kterým zástupci amerického počítačového gigantu lákají na konferenci. Žádné konkrétní informace o novinkách však Apple zatím neprozradil.

Co přinesla loňská konference WWDC – tedy bližší informace o operačním systému Mac OS X 10.10 a platformě iOS 8 můžete dohledat v našem dřívějším článku. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám