Hlavní obsah

Seznam.cz představil upravenou verzi oblíbeného Firefoxu

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká portálová jednička Seznam.cz uvolnila zdarma ke stažení speciálně upravenou verzi populárního internetového prohlížeče Firefox. Novinka by měla uživatelům především zjednodušit a zpříjemnit práci na internetu.

Foto: Novinky

Seznam.cz představil speciálně upravenou verzi Firefoxu.

Článek

Speciálně upravený Firefox vychází z tradičního internetového prohlížeče od společnosti Mozilla s pořadovým číslem 3.6.3. Přidává však několik zajímavých doplňků a vylepšení.

"Kromě změny designu přináší naše verze Firefoxu také snadnější a zábavnější práci s internetem. Služby Seznamu jsou snadno dostupné přes záložky, domovskou stránku nebo RSS čtečku," uvedl Alexander Semerenko, product manager distribuce a softwaru Seznam.cz.

Foto: Novinky

Seznam.cz představil speciálně upravenou verzi Firefoxu

"Dále je v upravené verzi prohlížeče přednastavený doplněk Lištička, který usnadňuje přístup do emailu a překládá slova bleskovou rychlostí," dodal Semerenko.

Mezi další přednosti Firefoxu od Seznamu patří například zabudovaná kontrola pravopisu, která vám umožní vytvořit text bez chyb ve vašem e-mailu, či jej vložit do libovolného webového formuláře.

  • Stáhnout speciální verzi Firefoxu můžete zadarmo přímo na internetových stránkách Seznamu (zde)

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám