Hlavní obsah

Microsoft spustil soutěž pro vývojáře o 2000 dolarů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Microsoft odstartoval soutěž v rámci projektu Build the Game (Vytvoř hru). Akce je určena pro všechny příznivce počítačových her, kteří jsou kreativní a rádi tvoří vlastní hry. Hlavní výhrou je finanční odměna ve výši 2000 dolarů (asi 40 000 Kč) a balík programů pro nejúspěšnějšího programátora.

Článek

Soutěžit se bude v tvorbě her pomocí programu XNA Game Studio Express a technologie Silverlight. Autoři nejlepších her budou vyhlášeni letos v listopadu 2007.

Registrace projektů do soutěže probíhá až do 30. října 2007. Do té doby je možné přihlašovat své práce na stránkách projektu Build the Game.

Vzhledem k předchozímu ohlasu účastníků uspořádá Microsoft v září série seminářů, v jejichž rámci bude mít každý z účastníků možnost seznámit se s prostředím XNA Studio Express a technologie Silverlight. Semináře se uskuteční dne 23. září 2007 v prostorách budovy Microsoftu v Praze 4. Zájemci o účast na semináři se mohou registrovat zde.

Projekt zaštítil také český výrobce her Mafia či Hidden and Dangerous, společnost Illusion Softworks.

Hlavní kategorie
Volná hra vytvořená v XNA Studio Express pro konzoly
1. cena: 2000 USD + balík SW Microsoft
2. cena: 1000 USD + balík SW Microsoft
3. cena: 500 USD + balík SW Microsoft
Vedlejší kategorie
Volná hra vytvořená pro technologii Silverlight
1. cena: 500 USD + balík SW a HW Microsoft
Vedlejší kategorie
Nejlepší grafika v přihlášených hrách
1. cena: balík SW a HW Microsoft

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám